banner-boerderijwinkel1

Groenten en fruit

De boerderijwinkel heeft een groot aanbod van lokale producten. Het gehele assortiment komt dagelijks vers uit onze tuinderij of van collega’s uit de Maashorst.

Afhankelijk van het seizoen bieden wij onze eigen lekkere asperges en kersen. De mooiste kersen gaan na het plukken meteen de winkel in. Van de overige kersen maken wij zelf jam zodat u ook er ook buiten het seizoen van kunt genieten. Verder hebben wij door het jaar heen nog meer producten zoals vrije uitloop eieren, appels, peren, champignons, kaas en bier. Alles afkomstig en geproduceerd door onze collega’s uit de Maashorst.

Wilt u geschilde asperges? dan graag even van te voren bestellen.

Onze openingstijden wisselen per seizoen daarom graag even bellen voor de actuele openingstijden.

De openingstijden tijdens het aspergeseizoen zijn als volgt:

Maandag 13.00 – 18.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag 9.30 – 18.00 uur.
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur.
Zondag 10.00 – 12.30 uur.

Voor streekpakketten buiten openingstijden even bellen.

boerderijwinkel1
boerderijwinkel3
boerderijwinkel2

Cadeaupakketten

Opzoek naar een leuk cadeau? Ook daarvoor kunt u terecht in onze boerderijwinkel. Graag stellen wij samen met u een leuk cadeaupakket samen. Deze mandjes of kratjes vullen we met verse en ambachtelijke lokaal geproduceerde producten zoals asperges, kersen, diverse groenten, kersensap, fruit, asperges in pot of huisgemaakte jam.

Hobbytuinder

Graag helpen wij ook de hobbytuinder. Daarom hebben wij in het voorjaar ook pootaardappelen, zaad van bijvoorbeeld tuinbonen en peulen. Verder hebben wij voor u het hele voorjaar professioneel opgekweekt plantgoed van o.a. sla, andijvie en verschillende koolsoorten. Loopt u gerust eens binnen om te informeren naar het huidige aanbod.

Zomerbloeiers

Om de tuin nog meer op te fleuren hebben wij vanaf de derde week van april ook verschillende soorten perkgoed en geraniums. Ook potgrond hebben wij voor u klaarliggen.

Historie

In 1963 begon Kees van der Heijden op 23-jarige leeftijd zijn bedrijf in vollegrondsgroenten en meststieren. De meststieren verdwenen, maar tot op de dag van vandaag bleven de groenten.

In 2005 namen wij, René en Riek-Jan, het bedrijf over. Verschillende groenten bleven, maar ook asperges en kersen werden aangeplant. Op dit moment hebben we een hectare asperges en een kersenboomgaard met 400 kersenbomen.

De boerderijwinkel is in 2013 verbouwd en uitgebreid. Belangrijkste reden voor de verbouwing was de speciale ruimte voor het vervaardigen van streekproducten zoals jam en dessertsaus. Ook kan de winkel worden gebruikt voor Kletsend Koken.

Kees-van-der-Heijden