Historie

In 1963 begon Kees van der Heijden op 23-jarige leeftijd zijn bedrijf in vollegrondsgroenten en meststieren. De meststieren verdwenen, maar tot op de dag van vandaag bleven de groenten.

In 2005 namen wij, René en Riek-Jan, het bedrijf over. Wij hebben ons gespecialiseerd in asperges, kersen en kiwibessen.

De boerderijwinkel is in 2013 verbouwd en uitgebreid.

Afhankelijk van het seizoen verkopen wij onze eigen lekkere asperges, kersen en kiwibessen. In onze boerderijwinkel hebben wij verschillende sorteringen asperges. Van soepstukken tot de mooiste restaurantkwaliteit asperges. Deze zijn zowel geschild als ongeschild verkrijgbaar. Naast onze eigen asperges hebben we alles in de winkel om uw maaltijd compleet te maken. Denk hierbij aan eieren, ham, diverse sausjes, wijn en aardappelen. Ook maken wij elke week zelf verse aspergesoep.

De mooiste kersen gaan na het plukken meteen de winkel in. Van de overige kersen maken we kersensap zodat u er ook buiten het seizoen van kunt genieten.

Eind van de zomer zijn de heerlijke en gezonde kiwibessen rijp. Deze kunt u zelf plukken maar ook in de boerderijwinkel kopen.

Buiten de openingstijden van onze boerderijwinkel kunt u terecht bij onze verkoopautomaat. Hier kan alleen betaald worden met contant geld. Dit hoeft niet gepast te zijn.

Cadeaupakketten

Opzoek naar een leuk cadeau? Ook daarvoor kunt u terecht in onze boerderijwinkel. Graag stellen wij samen met u een leuk cadeaupakket samen.